Ingrediënten:
gedroogde witte bonen knoflook peperkorrels verse salie olijfolie rozemarijn tomatenpuree Bereidingswijze:
Volgens Piero een ideaal recept voor "quick soup". Misschien dacht hij aan
een bus vol argeloze buitenlanders die snel iets authentieks voorgezet moeten
krijgen.
Het ging nu zo snel omdat de witte bonen stonden te koken voor de ribollita. Als je die niet maakt, zul je een potje bonen van Hak moeten pakken.
Kook de bonen samen met een hele bol knoflook, wat peperkorrels, salie en olijfolie gaar. (op de wijze van de ribollita soep).
Fruit in een beetje olijfolie knoflook en rozemarijn.
Voeg daarna de tomatenpuree toe en later het kookvocht van witte bonen, salie
en knoflook (dat kwam van de ribollita).
Tenslotte vermaal je de witte bonen en voeg als laatste een schep gekookte
pasta toe. Klaar!
Zie je wel hoe "quick" !