Voorgerechten (antipasti): |
Bruschette met Kippenlever | Maandag |
Pappa pomodoro | Maandag |
Gevulde eieren | Donderdag |
Melanzane con Parmesan (aubergineplakken) | Donderdag |
Auberginerolletjes | Donderdag |
Gefrituurde courgettebloemen | Dinsdag |
Mini-pizza (gefrituurd) | Dinsdag |
Soepen: |
Ribollita (groentesoep met brood) | Woensdag |
Quick Soup (bonensoep) | Woensdag |
Primo piatto: |
Verse pasta (het basisrecept) | Maandag |
Pastasauzen | Maandag |
Tortellini gevuld met ricotta en spinazie | Maandag |
Twee pastasauzen | Maandag |
Zwaardvis met pasta | Maandag |
Pasta met raapstelen | Dinsdag |
Pasta met wat vlees uit de pan met eend | Dinsdag |
Gnocchi met salie | Woensdag |
Risotto met truffel | Woensdag |
Lasagna met funghi porcini | Donderdag |
Broodsalade | Donderdag |
Secondo (het hoofdgerecht): |
Gefrituurd konijn | Maandag |
Eend op de wijze van de Valdarno | Dinsdag |
Tagliata (roastbeef) met rucola | Woensdag |
Pollo al diavolo (duivelse kip) | Donderdag |
Groenten en bijgerechten: |
Selderijkroketten | Dinsdag |
Courgettes | Donderdag |
Dessert: |
Cantuccini met Vin Santo | Maandag |
Zuppa Inglese | Dinsdag |
Torta della nonna | Woensdag |
Bongo bongo (profiterolles) | Donderdag |
Technieken: |
Stoven in zoutkorst | Woensdag |
Bechamelsaus (basissaus) | Donderdag |