Inhoud kookweek

Voorgerechten (antipasti):
Bruschette met KippenleverMaandag
Pappa pomodoroMaandag
Gevulde eierenDonderdag
Melanzane con Parmesan (aubergineplakken)Donderdag
AuberginerolletjesDonderdag
Gefrituurde courgettebloemenDinsdag
Mini-pizza (gefrituurd)Dinsdag
Soepen:
Ribollita (groentesoep met brood)Woensdag
Quick Soup (bonensoep)Woensdag
Primo piatto:
Verse pasta (het basisrecept)Maandag
PastasauzenMaandag
Tortellini gevuld met ricotta en spinazieMaandag
Twee pastasauzenMaandag
Zwaardvis met pastaMaandag
Pasta met raapstelenDinsdag
Pasta met wat vlees uit de pan met eendDinsdag
Gnocchi met salieWoensdag
Risotto met truffelWoensdag
Lasagna met funghi porciniDonderdag
BroodsaladeDonderdag
Secondo (het hoofdgerecht):
Gefrituurd konijnMaandag
Eend op de wijze van de ValdarnoDinsdag
Tagliata (roastbeef) met rucolaWoensdag
Pollo al diavolo (duivelse kip)Donderdag
Groenten en bijgerechten:
SelderijkrokettenDinsdag
CourgettesDonderdag
Dessert:
Cantuccini met Vin SantoMaandag
Zuppa IngleseDinsdag
Torta della nonnaWoensdag
Bongo bongo (profiterolles)Donderdag
Technieken:
Stoven in zoutkorstWoensdag
Bechamelsaus (basissaus)Donderdag